Klachtenprocedure

Artikel 1: Garantie

1. 
DJEENIE v.o.f. garandeert haar producten tegen materiaal- en fabricagefouten. Indien dergelijke fouten waargenomen worden, kunnen deze artikelen binnen 8 dagen na ontvangst bij DJEENIE v.o.f. worden geretourneerd. DJEENIE v.o.f. zal dan zorgdragen voor een nieuw product of reparatie van het defecte product. Hierbij zal de levertijd opnieuw in acht worden genomen.
2. Defecten aan een product door normale slijtage ten gevolge van een normaal gebruik van het product vallen niet onder deze garantie. Bij ondeskundig gebruik van de producten, of door gebruik bij doeleinden waar het product niet voor bedoeld is, vervalt de garantie.
3. Indien binnen 8 dagen na levering mocht blijken dat de producten niet voldoen aan de bestelde producten, kan het product- mits ongebruikt- geruild worden voor een ander product, het product dient dan voldoende gefrankeerd terug gestuurd te worden naar DJEENIE v.o.f., en voorzien van (kopie) originele factuur. Bij ruiling worden de verzendkosten van de tweede verzending in rekening gebracht.
4. De klant is gehouden binnen een redelijke termijn na constatering van het gebrek, doch uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van het product, daarvan melding te doen bij DJEENIE v.o.f. De klant zal het product direct na melding ongebruikt terugzenden.

Artikel 2: Niet goed, geld terug

1. lndien de klant na ontvangst van het artikel besluit om toch af te zien van de koop, kan de klant met opgaaf van reden het artikel- mits ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking, binnen 8 dagen terugsturen naar DJEENIE v.o.f. en de koop ontbinden. De kosten voor het retour zenden komen voor rekening van de klant. lndien de klant reeds betaald heeft voor het betreffende artikel, zal dit bedrag (verminderd met de verzendkosten van de oorspronkelijke verzending, en een bedrag aan administratie- en verwerkingskosten van EUR 5,00) aan haar worden terugbetaald door DJEENIE v.o.f.

Artikel 3: Klachtenprocedure

1. lndien de klant een klacht heeft aangaande de producten of dienstverlening van DJEENIE v.o.f., kan zij haar klacht kenbaar maken bij DJEENIE v.o.f.. Dit kan telefonisch, per e-mail of per gewone post geschieden. DJEENIE v.o.f. zal vervolgens binnen 3 werkdagen contact opnemen met de klant aangaande de klacht. DJEENIE v.o.f. verplicht zich uiterst in te spannen om te komen tot een bevredigende oplossing.

Artikel 4: Retouren

1. Indien de klant een product retour wil sturen, dient deze altijd eerst per mail aangemeld te worden via info@djeenie.com

Duurzame tassen & accessoires

© 2017 - 2021 Djeenie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel