Nobunto Giftbox met 1 grote ronde stompkaars Ukhisimusi

Vorige Artikel 12 van 13 Volgende
€ 14,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 13 stuks

Nobunto Giftbox met 1 grote ronde stompkaars, formaat 7,5 x 11,5 cm / ca. 64 brandurenVerkrijgbaar in verschillende prachtige dessins.

Nobunto gebruikt een hiqh quality lont en zeer verfijnde paraffine was met een zeer hoog smeltpunt (58-60 graden), de 'Mercedes' onder de was soorten. In de verf zitten geen kankerverwekkende en mutagene of reproductieve toxische bestanddelen. De kaarsen zijn gestest door DEKRA in Stuttgart.

Nobunto is een Zuid-Afrikaanse producent die high quality handmade producten maakt waaronder prachtige handbeschilderde kaarsen, die geinspireerd zijn op voornamelijk Afrikaanse dessins.

Nobunto maakt al 15 jaar high qualtity handbeschilderde - op Afrika geinspireerde - kaarsen in de werkplaats in Napier/Zuid-Afrika, 180 km ten oosten van Kaapstad.  Hier werken kansarme mensen, voornamelijk vrouwen, die een fair inkomen krijgen.  De werkloosheid in de omgeving van Napier ligt op 50%. Nobunto stimuleert de creativiteit van de Afrikaanse artisans, koestert hun talenten en creëert een markt voor hun inspirerende dessins.

Nobunto werkt volgens de Principes van Fairtrade en is gecertificeerd door de Zwitserse organisatie Fair for Life.

Aanbieding

Kantha Braided/Chain Necklace € 28,95 € 13,95

Duurzame tassen & accessoires

© 2017 - 2020 Djeenie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel